Avoimet työpaikat

CV kertoo saavutuksesi pähkinänkuoressa

– Mitä olet tehnyt?
– Mitä osaat?
– Yhteystiedot
– Syntymäaika
– Koulutus, kurssit
– Työkokemus
– Kielitaito
– Erikoisosaaminen
– Suosittelijat
– Luottamustoimet

Avoimet työpaikat

 

Kiinnostaisiko sinua tehdä rakennusautomaatiotöitä meille?

Talotekniikka kehittyy isoin harppauksin ja meillä tulet kehittymään monialaosaajana alan uusimman tietotaidon äärellä.

Työsi automaatio/sähköteknikkona/-insinöörinä

Tulet tekemään valvomoon ja järjestelmiin sekä energiatehokkuuteen liittyviä töitä. Työssä saat pitkälti määrittää omat aikataulusi.

Tulet alkuun saamaan meiltä kattavan koulutuksen ja perehdytyksen järjestelmiimme. Yrityksemme osaajat tukevat sinua ja varmistavat, että onnistut työssäsi. Opit löytämään ongelmiin ratkaisut ja osaat auttaa asiakasta.

Kokemuksesi karttuessa asiakkaistamme tulee myös sinun asiakkaitasi ja sinusta heidän luottohenkilönsä. Tämä on meidän yhteinen tavoitteemme.

Miksi meille töihin?

  •   Meillä vaikutat itse oman työsi suunnitteluun ja aikatauluihin. Kiireelliset työt vaativat luonnollisesti priorisointia mutta yhtä kaikki työskentelymme on suunnitelmallista ja arkipäivisin tehtävää.
  •   Meillä myös työt joustavat – et vain sinä.
  •   Meillä on asiakkaiden arvostamat tuotteet, jotka tukevat nopeaa kasvuamme.
  •   Työsi tulee olemaan laaja-alaista. Tulet saamaan erityisosaamista automaatiojärjestelmien ohjelmoinnista ja työskentelet alan parhaiden tuotteiden ja osaajien parissa.
  •    Näet oman työsi tulokset – työ on hyvin konkreettista. Lupaamme, että verkostosi ja arvostuksesi alan osaajana kasvaa. Kasvavana ja kehittyvänä talona tarjoamme sinulle monipuolisia ura- ja kehittymismahdollisuuksia.
  •   Olemme avoin ja reilu työyhteisö. Haluatko astua mukaan matkaamme?

Näin menestyt meillä

  •   Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta taloteknistä osaamista esimerkiksi LVI- tai sähköasennuskokemusta. Sinulla voi olla kokemusta automaatiojärjestelmien ohjelmoinnista. Tietotekniset taidot ja halu oppia uutta, ovat myös tarpeen tässä alati kehittyvässä kentässä.
  • Työ vaatii sinulta ongelmanratkaisutaitoa ja asiakaslähtöistä ajattelua.
  • Koska vastaat pitkälti itse oman työsi ohjauksesta, on tärkeää, että kommunikointi ja priorisointi on sinulle luontevaa. Eikä haittaa ole, jos laillamme tartut asioihin aina positiivisen kautta. Tule työkaveriksemme!

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen arto.karki@capitis.fi.