Ennakkohuoltopalvelut

Ennakkohuolto kurkistaa pintaa syvemmälle

Ennakkohuollon piiriin kuuluville järjestelmille tehdään lämpökamerakuvaus, ultraäänimittaus, kattava virta- ja jänniteanalyysi sekä puhdistus ja silmämääräinen tarkistus.

Yrityksellämme on SETIn sertifioima sähköjärjestelmien lämpökuvauspätevyys.

Ennakkohuoltopalvelu

Asiakkaamme, jotka arvostavat sähköjärjestelmänsä täydellistä luotettavuutta ja turvallisuutta, hyötyvät Ennakkohuoltopalvelustamme monin eri tavoin. Koulutetut ammattilaisemme havaitsevat mahdolliset ongelmakohdat jo ennen niiden muuttumista varsinaisesti ongelmiksi. Ennakkoon ja suunnitelmallisesti tehty huolto tai korjaus säästää sekä rahaa että on turvallisempaa.

Kun ongelmakohdat voidaan havaita jo ennenkuin ne aiheuttavat vahinkoa, pystymme suunnittelemaan tarvittavat korjaustoimet sellaiselle ajankohdalle, että asiakkaamme liike- tai muuhun toimintaan ei tule yllättäviä katkoksia. Koko sähköjärjestelmän kattava analyysi varmistaa myös sen, että asiakkaamme eivät maksa esimerkiksi ylimääräistä turhasta sähkön kulutuksesta.

Lue lisää Ennakkohuoltopalvelusta tästä pdf-esitteestä: Ennakkohuoltopalvelut

Kuopion talousalueelle tarjoamme myös uutta palvelua, Huoltokumppanuutta. Palvelu on tarkoitettu talo- ja kiinteistöyhtiöille. Lue lisää Huoltokumppanuudesta tästä pdf-esitteestä: Huoltokumppanuus

Lisätietoja palveluistamme antaa:

Veijo Malinen
mobiili 0440 629 122
S-posti  veijo.malinen (a) paikallis-sahko.fi