Sähköautojen lataus

Sähköautojen latausjärjestelmät

Älykkäät sähköauton latausjärjestelmät meiltä.

Suunnittelemme ja toteutamme ratkaisut taloyhtiöille, yrityksille, sekä julkiseen lataukseen kokonaisratkaisuna.
Meiltä voit myös tilata kartoituksen esimerkiksi taloyhtiöön alk. 495 euroa (sis. alv).

Paikallis-Sähköltä sähköautojen latauspisteet taloyhtiöille

Sähköautojen latausmahdollisuus puhuttaa sitä enemmän, mitä yleisemmäksi sähköautolla ja ladattavalla hybridillä ajaminen tulee. Lataustolppien myötä kiinteistön arvo ja kiinnostavuus kasvavat, joten taloyhtiöissä tämä investointi on jokaisen etu. Paikallis-Sähkö suunnittelee, asentaa ja neuvoo latauspisteiden lisäksi kaikissa sähköasioissa.

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA myöntää avustusta sähköautojen latausinfran rakentamiselle. ARA edellyttää, että autopaikalta on yksinkertaisin toimin saatavissa käyttöön latauslaitteen vaatima sähkön syöttö. Sähkönjohtimen tulee kestää vähintään 11 kW teho kolmivaiheisena.

Etenkin taloyhtiöiden on hyvä tiedostaa, että tarjolla on myös kevyempiä vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat latauspisteiden joustavan lisäämisen sitä mukaa, kun niiden tarve kiinteistössä kasvaa.

Älykkäällä dynaamisella kuormanhallinnalla voidaan sähköautonlatausjärjestelmä toteuttaa suurentamatta kiinteistön pääsulakkeen kokoa ja täten vältytään suurilta ylimääräisiltä kustannuksilta.

Tavanomaiseen sähkötolppaan on kätevä liittää 10 ampeerin hidaslatausjärjestelmä 1,8 kW teholla. Kun kotona kuitenkin tyypillisesti vietetään aikaa kauemmin kuin ajomatkan varrella pidetyillä kahvi- ja lounastauoilla, tämä vaihtoehto toimii usein erinomaisesti. Se voidaan asentaa yksi kerrallaan, ilman mitään kaivuutöitä. Kaikissa tapauksissa ratkaisu tarjoaa jokaisesta tolpasta selkeät käyttötiedot, joiden mukaan käyttöperusteinen veloitus on helppo määrittää.

Mahdollisuuksia siis löytyy, ja Paikallis-Sähkön osaava asiantuntija auttaa keskustelujen ja huolellisen tarvekartoituksen kautta valitsemaan jokaiseen tarpeeseen ja tilanteeseen juuri oikean ratkaisun.

Henkilökuva Marko Mielonen

Ota yhteyttä

Marko Mielonen
myyntipäällikkö
Mobiili: 044 455 3321
Email: marko.mielonen(a)paikallis-sahko.fi

Paikallis-Sähkö Oy
Tehdaskatu 20, 70620 Kuopio